TOIMI NÄIN

1. Valitse lehti-valikon alta: ”Ennen tekstiä”: Kuolinilmoitukset ja -kiitokset, Lukijan ilmoitukset-palsta, seurakunnat ja hengelliset tilaisuudet. ”Tekstin jälkeen”: Julkishallinto ja yhdistykset. ”YS-Markkinat”
2. Valitse ilmoitus-osasto
3. Valitse ilmoituspäivä/päivät
4. Valitse ilmoituspohja klikkaamalla esimerkkipohjaa. Vaihtoehtoina ovat 1- tai 2-palstaa leveät kuvalliset tai kuvattomat ilmoitukset.
5. Kirjoita ja muokkaa tekstiä
6. Liitä halutessasi kuva
7. Tarkastele ilmoitusta esikatselunäkymästä ja pdf-versiosta. Esikatselunäkymän ja pdf-version muodostuminen saattaa joskus kestää hetken. Malta odottaa.
8. Palaa muokkaamaan tarvittaessa ilmoitusta
9. Rekisteröidy tai kirjaudu
10. Kuluttaja-asiakkaat: Maksa verkkomaksuna. Kunnat, seurakunnat ja yhdistykset: Valitse ”laskulle”.
11. Muista palata maksun jälkeen palvelun tarjoajan sivulle, se vahvistaa maksusi ja ilmoituksen siirtymisen lehden järjestelmään
12. Saat varmistuksen sähköpostiisi

Mikäli ilmoituksen jättäminen ei syystä tai toisesta onnistu, kokeile hetken kuluttua uudelleen.

  Suosittelemme, että ilmoitusteksti kirjoitetaan etukäteen esim. Wordilla ja talletetaan, ja kopioidaan sieltä (copy-paste) tekstikentille. Näin häiriötilanteessa sinulla on ilmoitusteksti tallessa.

  Palvelu vaatii rekisteröitymisen. Mikäli olet unohtanut vanhat tunnukset, voit luoda uudet. Rekisteröityminen ja kirjautuminen tapahtuu ilmoituksen jättämisen loppuvaiheessa.Mediakortti
Lehti:


Osasto:


Julkaisupäivät: